промоция

Промоция на модни бижута, дрехи и аксесоари.

Онлайн магазин за актуални промоции на ръчно изработени накити.

Намерете ни в Google+

Пръстен с лунен камък / адулар

office@promotsiya.eu

тел. 0879 579 844 Виваком

Сребърен пръстен с естествен лунен камък /адулар/, перидот, аметист и циркон.
Размери на горната част на пръстена: 2/3.5 см.
Мярка на пръстена: 55
Диаметър на халката на пръстена: 17.5 мм

Цена: 217 лв.

Разгледайте и другите пръстени
Сребърен пръстен с адулар ВНИМАНИЕ: При плащане on-line след като извършите плащането ще бъдете прехвърлени към формата за попълване на адреса на доставка, име и телефон.
Сребърен пръстен с лунен камък, перидот, циркон и аметист. Цена
Доставка до офис на Еконт 0 лв., До адрес - 6.50 лв 217 лв
Сребърен пръстен с лунен камък, перидот, циркон и аметист. Цена
Доставка до офис на Еконт 217.00 лв

Доставка до адрес 223.50 лв
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
       

Лунен камък Древните римляни смятали, че е образуван от лунната светлина. Всички древни култури приемат, че този минерал е свързан с Луната. Бил е използван при нарастваща луна за любовна магия, а при намаляваща - за предсказване на бъдещето. Твърди се, че лунният камък защитава жените и бебетата. Балансира Ин и Ян. Носи успех и щастие. Легендата гласи, че е много желан подарък за влюбени, тъй като засилва тяхното увлечение и страст. Астролози го препоръчват за зодии Рак, Везни и Риби
Циркон Цирконът е скъпоценния камък за месец декември или зодия Стрелец. Според поверията предпазва от отрови и заразни болести. В източните страни се смята, че повишава умствените способности, подобрява паметта и подпомага занимаващите се с наука.
Аметистът е скъпоценния камък на зодия Водолей. Според поверията помага при болки в шията, при туморни подутини, гуша, хистерия, невралгия, воднянка, стомашни проблеми, укрепва мозъка и дава разум, против безсъние и за хубави сънища. Анатомо-астрогемологична символика - Риби /стъпала/ и Скорпион /полови органи/.
Перидот Скъпоценният камък на зодия лъв. Според поверията помага при преодоляване на стресови ситуации и за създаване на благоприятни контакти. Приема се за талисман срещу огън и пожар. Анатомо-астрогемологична символика - зодия Везни /таз/.


© 2012 - 2017 промоция

приятели: Изработка на Web сайтове

| Sterling silver jewelry wholesale | handmade add | БГ Уникат