промоция

Промоция на модни бижута, дрехи и аксесоари.

Онлайн магазин за актуални промоции на ръчно изработени накити.

Намерете ни в Google+

Зодия козирог

office@promotsiya.eu

тел. 0879 579 844 Виваком

Ръчно изработено сребърно колие. Металната част следва графичния знак на зодия козирог. Камъкът е естествен черен оникс и е съобразен с минерало-планетарната символика по Банк от 1979 г.. Използваният метал е сребро 925. Колието се предлага с кожена верижка, която е включена в цената. При желание тя може да бъде заменена със сребърна като цената се оскъпява с 5 лв. Размери на висулката: 3.7/2 см.

Цена: 12 лв.

Сребърна зодия козирог ВНИМАНИЕ: При плащане on-line след като извършите плащането ще бъдете прехвърлени към формата за попълване на адреса на доставка, име и телефон.
Зодия козирог Цена
Доставка до офис на Еконт 2.50 лв., До адрес - 6.50 лв 12.00 лв
Зодия козирог Цена
Доставка до офис на Еконт, зодия козирог 14.50 лв

Доставка до адрес, зодия козирог 18.00 лв
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки
       

Оникс Черно-бялата разновидност на минерала халцедон /кварц с влакнеста микроструктора/. Съгласно минерало-планетната символика по Банк оникса е скъпоценния камък на зодия Козирог, планета Сатурн. Според средновековните лапидарии ониксът се използва за литотерапия при очни, сърдечни и кожни болести /краста/, както и за козметични цели. Според тях бижутата или предметите от оникс трябва да се държат извън спалнята, защото водят до безсъние или неприятни сънища. При анатомо-астрогемологичната символика на оникса съответства на сърцето за родените под знака на зодия лъв.


© 2012 - 2017 промоция

приятели: Изработка на Web сайтове

| Sterling silver jewelry wholesale | handmade add | БГ Уникат