промоция

Промоция на модни бижута, дрехи и аксесоари.

Онлайн магазин за актуални промоции на ръчно изработени накити.

Намерете ни в Google+

Оригинално колие риба

office@promotsiya.eu

тел. 0879 579 844 Виваком

Ръчно изработено авторско колие риба с нефрит. Окачането е изпълнено с кожена верижка. Използваният метал е бижутерска сплав, наречена мелхиор или немско сребро.
Размери на висулката: 6/2.8 см.

Цена: продадено лв.

Или вижте и си изберете друго оригинално колие
оригинално колие риба ВНИМАНИЕ: При плащане on-line след като извършите плащането ще бъдете прехвърлени към формата за попълване на адреса на доставка, име и телефон.
Оригинално колие с нефрит Цена
Доставка до офис на Еконт 2.50 лв., До адрес - 6.50 лв 25 лв
Оригинално колие с нефрит Цена
Доставка до офис на Еконт 27.50 лв

Доставка до адрес 31.50 лв
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Нефрит - Нефрита е минерал с полупрозрачен бял или зелен цвят /по-рядко жълт, розов, лилав и черен/ с тънки преплетени влакна. Името му идва от гръцката дума нефрос-бъбрек, защото е смятан за камък-пазител и лечител на бъбреците. В Китай и други източни страни, са го смятали за свещен камък, от който е направен трона на Буда. В миналото от него са изработвали ритуални вази за жертвена кръв. В древен Рим се е смятало, че нефрита дава късмет в хазарта и носи успех на гладиаторите, а в Египет е бил почитан като камъка на любовта, хармонията и баланса. Днес е приет за символ на доброто – той помага на притежателя си да осъществи добрите промени, да взема правилното решение и го предпазва от неприятни ситуации. Носи успокоение, предпазва от умора, вдъхва жизненост и провокира решителността и волята. Той е покровител на семейството и неговото благополучие. ТЯЛО: Известен в китайската медицина като камъкът, който оказва положително енергийно въздействие върху целия организъм. Носен под формата на бижу укрепва нервната система, нормализира кръвното налягане и предпазва от хипертонични кризи. Използва се за лечение на бъбреците и пикочния мехур. Древната китайска медицина предлага няколко начина за контактно лечение на бъбреците и отделителната система: чрез масаж с нефритени пластинки в областта на болния бъбрек, след което се фиксира на болното място; масажиране на палците на ръцете с нефрит; пиене на нефритена вода три пъти дневно преди ядене. Подходящ при рак, диабет, едема, заболявания на очите, имунна система, безплодие, черен дроб, кожа, акне, астма, бактериални и вагинални инфекции, жлъчка. ДУША: Пречистващ аурата, дава сила за изграждане и поддържане на чувството на комфорт във всички житейски области, външен и вътрешен мир. ЧАКРИ: Сърдечна. Поставен върху чакрата Трето око може чрез сънищата да покаже в дълбочина емоционалните ви проблеми. ЗОДИИ: Овен, Близнаци, Везни, Телец Фън шуй: Нефритът се използва за позитивни послания за по-дълъг и добър живот. Използван в Централната част на жилището – хармонизира и балансира, в Северо-източната – носи мъдрост, в Югозападната – любов и партньорство /използвайте винаги два камъка или фигурки в тази област и никога една/.


© 2012 - 2017 промоция

приятели: Изработка на Web сайтове

| Sterling silver jewelry wholesale | handmade add | БГ Уникат