промоция

Промоция на модни бижута, дрехи и аксесоари.

Онлайн магазин за актуални промоции на ръчно изработени накити.

Намерете ни в Google+

Колие

office@promotsiya.eu

тел. 0879 579 844 Виваком

Ръчно изработено авторско колие с адулар. Металната част следва графичния знак на зодия телец. Използваният метал е бижутерска сплав, наречена мелхиор или немско сребро. Колието се предлага с кожена верижка, която е включена в цената. При желание тя може да бъде заменена със сребърна като цената се оскъпява с 5 лв.
Размери на висулката: 3/5 см.

Цена: 6 лв.

Разгледайте и другите колиета
колие с адулар ВНИМАНИЕ: При плащане on-line след като извършите плащането ще бъдете прехвърлени към формата за попълване на адреса на доставка, име и телефон.
Колие с адулар Цена
Доставка до офис на Еконт 2.50 лв., До адрес - 6.50 лв 6 лв
Колие с адулар Цена
Доставка до офис на Еконт 8.50 лв

Доставка до адрес 12.50 лв
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Адулар Ортоклаз в млечнобледи тонове. Разновидност на лунният камък. Древните римляни смятали, че е образуван от лунната светлина. Всички древни култури приемат, че този минерал е свързан с Луната. Бил е използван при нарастваща луна за любовна магия, а при намаляваща - за предсказване на бъдещето. Твърди се, че лунният камък защитава жените и бебетата. Балансира Ин и Ян. Носи успех и щастие. Легендата гласи, че е много желан подарък за влюбени, тъй като засилва тяхното увлечение и страст. Астролози го препоръчват за зодии Рак, Везни, Телец и Риби.


© 2012 - 2017 промоция

приятели: Изработка на Web сайтове

| Sterling silver jewelry wholesale | handmade add | БГ Уникат