промоция

Промоция на модни бижута, дрехи и аксесоари.

Онлайн магазин за актуални промоции на ръчно изработени накити.

Намерете ни в Google+

Бижута гривна оникс планински кристал руна

office@promotsiya.eu

тел. 0879 579 844 Виваком

Ръчно изработена гривна с естествен планински кристал и оникс. Гривната е с руната означаваща защитеност. Гривната е изработена с елатична нишка. Размерът е универсален.

Цена: 6 лв.

Обратно при всички бижута
гривна руна защитеност ВНИМАНИЕ: При плащане on-line след като извършите плащането ще бъдете прехвърлени към формата за попълване на адреса на доставка, име и телефон.
Гривна с руна, оникс и планински кристал Цена
Доставка до офис на Еконт 2.50 лв., До адрес - 6.50 лв 6 лв
Гривна с руна, оникс и планински кристал Цена
Доставка до офис на Еконт 8.50 лв

Доставка до адрес 12.50 лв
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

 


Оникс Черно-бялата разновидност на минерала халцедон /кварц с влакнеста микроструктора/. Съгласно минерало-планетната символика по Банк оникса е скъпоценния камък на зодия Козирог, планета Сатурн. Според средновековните лапидарии ониксът се използва за литотерапия при очни, сърдечни и кожни болести /краста/, както и за козметични цели. Според тях бижутата или предметите от оникс трябва да се държат извън спалнята, защото водят до безсъние или неприятни сънища. При анатомо-астрогемологичната символика на оникса съответства на сърцето за родените под знака на зодия лъв.
Планински кристал Безцветната разновидност на минерала кварц. В миналото планинският кристал бил синоним на кварца. Съгласно минерало-планетната символика по Банк планинският кристал е скъпоценния камък на зодия Лъв, месец април, планета Слънце. Според средновековните лапидарии планинският кристал се използва за литотерапия при болести на жлезите и бъбреците, помага при раждане и при сърдечни болки. Използва се против жажда.
Рутилкварц Разновидност на кварца с игловидни включвания от титанов диоксид. Познат още като "Косите на Венера".


© 2012 - 2017 промоция

приятели: Изработка на Web сайтове

| Sterling silver jewelry wholesale | handmade add | БГ Уникат