промоция

Промоция на модни бижута, дрехи и аксесоари.

Онлайн магазин за актуални промоции на ръчно изработени накити.

Намерете ни в Google+

Бижута колие обеци цитрин оникс

office@promotsiya.eu

тел. 0879 579 844 Виваком

Ръчно изработен комплект бижута - обеци и колие с естествени фасетирани перидоти, ахати и оникси. Позлатени закопчалки, халкички и върбила на обеците. Верижка от естествена кожа.
Размери на висулката: 4/2.5 см.
Дължина на колието: 42 см

Цена: 15 лв.

Разгледайте и другите бижута
бижута колие обици перидот ВНИМАНИЕ: При плащане on-line след като извършите плащането ще бъдете прехвърлени към формата за попълване на адреса на доставка, име и телефон.
Комплект бижута колие и обеци с естествен перидот Цена
Доставка до офис на Еконт 2.50 лв., До адрес - 6.50 лв 15 лв
Комплект бижута колие и обеци с естествен перидот Цена
Доставка до офис на Еконт 17.50 лв

Доставка до адрес 21.50 лв
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Цитринът е камъка на зодия Близнаци.

Оникс Черно-бялата разновидност на минерала халцедон /кварц с влакнеста микроструктора/. Съгласно минерало-планетната символика по Банк оникса е скъпоценния камък на зодия Козирог, планета Сатурн. Според средновековните лапидарии ониксът се използва за литотерапия при очни, сърдечни и кожни болести /краста/, както и за козметични цели. Според тях бижутата или предметите от оникс трябва да се държат извън спалнята, защото водят до безсъние или неприятни сънища. При анатомо-астрогемологичната символика на оникса съответства на сърцето за родените под знака на зодия лъв.

Адулар Ортоклаз в млечнобледи тонове. Разновидност на лунният камък. Древните римляни смятали, че е образуван от лунната светлина. Всички древни култури приемат, че този минерал е свързан с Луната. Бил е използван при нарастваща луна за любовна магия, а при намаляваща - за предсказване на бъдещето. Твърди се, че лунният камък защитава жените и бебетата. Балансира Ин и Ян. Носи успех и щастие. Легендата гласи, че е много желан подарък за влюбени, тъй като засилва тяхното увлечение и страст. Астролози го препоръчват за зодии Рак, Везни, Телец и Риби.


© 2012 - 2017 промоция

приятели: Изработка на Web сайтове

| Sterling silver jewelry wholesale | handmade add | БГ Уникат